Ce facem noi de 4 generatii…

Sc Farmanat Poieni Srl – producem o gamă diversă de produse naturiste pe baza de ceaiuri din plante medicinale si aromatice, dezhidratare/uscare plante medicinale, fructe/legume, fructe de padure, si ciuperci.

Principala activitate este preclucrarea si procesare plantelor medicinale sub forma de: ceaiuri, tincturi, capsule din plante, lotiuni, unguente, creme cosmetice, uleiuri, siropuri, produsele noastre sunt 100% naturale cu provenienta din zone nepoluate din Muntii Apuseni!!!

Detinem un uscator performant cu care putem presta servicii in domeniile de mai sus mentionate, deasemenea putem sa producem si sa fabricam diferite tipuri de produse la comanda pentru alte firme.

Avem tehnologia necesara de de la procesare primara pana la ambalare pentru plante medicinale/ceaiuri, tincturi, siropuri, creme/unguente, capsule. Avem o experienta de 4 generatii in domeniul de procesare al plantelor medicinale si a producerii de ceaiuri medicinale/aromatice.

Suntem deschisi la colaborari cu diferite firme din domeniu sau cu firme care doresc prestari servicii de productie/ambalare. Avantajul colaborarii cu societatea noastra consta in calitatea produselor datorita arealului din care provine materia prima, Romania este o tara cu zone 100% naturale departe de poluare si poate oferi cele mai calitative produse naturiste, ceaiuri medicinale, fructe de padure, ciuperci din Europa.

Momentan colaboram cu firme din Norvegia, Franta si Italia, suntem deschisi pentru noi colaboratori pentru a vinde produsele noastre sau pentru a presta servicii de productie, ambalare, procesare, dezhidratare plante medicinale, ceaiuri, fructe de padure, ciuperci…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *