DIETA PERSONALIZATA – SLĂBIRE GARANTATA INTR-UN MOD SIMPLU, RAPID ȘI SĂNĂTOS!

INFORMATII PRIVIND SERVICIILE SON-SLIM

1.DIETA PERSONALIZATA

– SLĂBIRE GARANTATA INTR-UN MOD SIMPLU, RAPID ȘI SĂNĂTOS!

Dieta personalizata se realizează in functie de obiectivul fiecaruia,  istoricul alimentar, preferintele culinare, fiind adaptata exclusiv stilului de viața al pacientului.

Dieta personalizata anuleaza frustrarile, restrictiile exagerate sau infometarile, astfel că , persoana care apelează la serviciile Son-Slim pentru a-i intocmi un plan alimentar personalizat nu va trebui să excludă nimic din ceea ce îi place din alimentaţia sa si nici sa consume alimentele care nu ii plac, indiferent dacă scopul sau este să slăbească sau să înveţe să mănânce organizat şi sănătos.

Programul se va putea respecta indiferent de stilul de viata , daca aveți un program incarcat sau dimpotriva ,unul flexibil , impreuna stabilim cea mai buna varianta pentru a obtine rezultatul dorit .

CUM OBȚINEM O ASTFEL DE DIETA?

Dieta este stabilită in urma unui consult in cadrul caruia se intocmeste fisa pacientului pe baza unei scanari la nivel celular prin metoda cu bioimpedanta si a detaliilor despre stilul de viata.

In cateva zile pacientul primeste dieta personalizata și in permanenta se păstrează comunicarea , dieta este monitorizata si schimbata in functie de evolutie, doleante, pofte, pana se ajunge la greutatea dorita.

CUI SE ADRESEAZĂ ACEST TIP DE DIETA?

Fiind o dieta personalizata nu are contraindicații, astfel ca este alegerea perfecta pentru :

-SLĂBIRE GARANTATA INTR-UN MOD SIMPLU , RAPID ȘI SĂNĂTOS

-ADOPTAREA UNUI STIL DE VIAȚA SĂNĂTOS

-SPORTIVI

-FEMEI ÎNSĂRCINATE / CARE ALĂPTEAZĂ

-ADOLESCENȚI/COPII/VÂRSTNICI

 REZULTATELE DIETEI PERSONALIZATE

-cei care au apelat deja la serviciile Son-Slim au avut rezultate intre minim – 5 kilograme si -10 kilograme/luna.Rezultatele depind si de perseverenta fiecaruia,varsta si organism.

-stil de viața sănătos și echilibrat

-vitalitate

-creste stima de sine, increderea si poti deveni un exemplu pentru cei din jur si familia ta .

2.PROGRAM  DE DETOXIFIERE BY SON-SLIM

 

CE PRESUPUNE UN PACHET DETOX?

Pachetele  Detox se găsesc in 3 variante (3,5,7 zile) și sunt alcătuite din 6 băuturi pe zi , pe baza de fructe , legume , proteine de origine vegetală și animală .Din aceste 6 bauturi , 3 sunt sucuri (deci le preparam la aparatul de stors) si 3 sunt smoothie-uri(deci le preparam la blender).

Ele nu trebuiesc preparate fiecare la ora indicata, ci se pot prepara de pe o zi pe alta sau chiar o data pentru 3 zile consecutive,ele pastrandu-se la frigider, fiecare in cate o sticluta inscriptionata cu ziua si ora la care trebuie consumata. Ceea ce este important pentru a avea beneficiile dorite e sa nu schimbam ordinea bauturilor deoarece ele nu sunt intamplator ordonate astfel. Cunoscand ceea ce contine fiecare fruct si leguma am realizat fiecare combinatie, a fiecarei bauturi  in functie de variatiile cortizolului pe parcursul unei zile si de necesitatile organismului la momentul respectiv.

 

CARE SUNT BENEFICIILE UNUI PROGRAM DE DETOXIFIERE ? 

Ritmul alert al vieții cotidiene ne expune zilnic la mii de substante toxice, ce provin din aer, din produsele alimentare, din apa, din produsele de ingrijire, etc. Organismul nostru are capacitatea naturala de a elimina toxinele, principala functie a ficatului este de a prelucra aceste substante toxice din corpul nostru, insa acesta poate fi suprasolicitat de cantitatea mare de toxine ce ne inconjoara. Exista studii puternice care au demonstrat ca toata aceasta expunere si acumulare a toxinelor poate provoca probleme de sanatate majore.

In momentul in care incepi un program de detoxifiere îți eliberezi corpul de toxine, se curată colonul , sistemului imunitar devine mai puternic precum și accelerarea metabolismului și scăderea in greutate, oferindu-i organismului un start puternic care ajuta la conduita dietei.

CATE KILOGRAME POT PIERDE IN CADRUL UNUI DETOX BY SON-SLIM?

DETOX 3 intre 1,5 si 2 kilograme.

DETOX 5 intre 3 si 4 kilograme.

DETOX 7 intre 4 si 6 kilograme.

 3.CUM POT BENEFICIA DE SERVICIILE SON-SLIM DACA NU LOCUIESC IN TIMISOARA?

Traim in secolul vitezei si a internetului, asa ca daca nu locuiesti in Timisoara pentru a veni la consultatie la cabinet , nicio problema : consultatia se poate realiza si online prin whatsapp video.Durata consultatiei este de aproximativ 1 ora ,iar controlul(la fiecare 12 zile) aproximativ 45 minute. Timpul este relativ, fiecarui pacient i se acorda timpul necesar.

4.TARIFE SERVICII SON-SLIM

In cadrul primei consultatii se stabileste varianta cea mai buna in functie de dorinta si obiectivul fiecaruia.

 

5.ALTE INFORMATII UTILE

1.Fiecare consultatie se face la 12 zile, practic la finalul fiecarui ciclu de dieta, in urma careia se va realiza de fiecare data o dieta pt urmatoarele 12 zile complet noua, cu meniuri complet noi , adaptata in functie de evolutie,dorinte,necesitati si evenimente.

2.Asistenta whatsapp se refera la faptul ca , pe parcursul celor 12 zile, intre consultatii se pastreaza in permanenta comunicarea, astfel ca orice nelamurire,intrebare,etc sau intervine vreun eveniment care impiedica conduita dietei se va anunta ,iar eu va pot sfatui cum sa adaptam meniul in functie de ce aveti dumneavoastra la dispozitie in momentul respectiv.De exemplu sunteti la o intalnire in oras, iar restaurantul respectiv nu dispune de ceea ce aveti in ziua respectiva la aceea masa, atunci imi comunicati variantele pe care le aveti sau locatia ,eu accesez meniul lor si va comunic in cel mai scurt timp posibil varianta corecta.

3.In cazul consultatiilor online plata se face pe baza de factura prin virament bancar.

Va invitam sa interactionati cu pagina noastra de facebook:

https://www.facebook.com/Son-Slim-Cabinet-ThNutritionist-by-Sonia-Burtic-1880607128667326/?modal=admin_todo_tour 

Sonia Burtic Tehnician Nutritionist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *